“AKUT VAKFI ANADOLU İLE EL ELE” PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

2016 / 2017

Yardımlaşmanın en güzel örneklerinden biri olan AKUT Vakfı Anadolu ile El Ele projemiz devam ediyor.

Ulusal ve uluslararası düzeyde üretim yapan firmaların ve hayırsever vatandaşlarımızın ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için ilettikleri her türlü malzemeyi en doğru noktalara ulaştırıyoruz.

Proje kapsamında 2016-2017 yılları arasında pek çok faaliyet gerçekleştirdik. Ontex, Nike, Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş, İnsani Gelişim ve Toplumsal Eğitim Vakfı, Gen Tekstil ve New York’ta yaşayan bir grup hayırseverden gelen temel ihtiyaç malzemelerini proje kapsamında ihtiyaç sahibi kişiler ve kurumlarla buluşturduk.

Proje kapsamında Motorola Foundation desteği ile hazırlanan, içerisinde temel kırtasiye ürünleri bulunan 2.375 okul çantasını çocuklara ulaştırdık.

Malzeme Gönderimleriniz İçin: [email protected]