İş Birliği Çağrımız

İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRIMIZ

AKUT Vakfı, afet ve acil durumlara ilişkin toplum bilinçlendirme çalışmaları başta olmak üzere, çok çeşitli sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirmek amacıyla konumlandırılmış köklü bir sivil toplum kuruluşudur.

Topraklarının %93’ü fay hattı üzerinde yer alan ülkemizde, depremlerde önlenebilir nedenlerle yaşanan yaralanmaların ve can kayıplarının önüne geçebilmek için toplumun her kesiminin afetlerle yaşamayı öğrenmesi büyük önem arz ettiğinden, Vakfımız farklı yaş gruplarına seminer, panel, tiyatro oyunu, eğitim, tatbikat gibi farklı enstrümanlarla ulaşarak “güvenli yaşam” kültürünü yaygınlaştırmak hedefiyle var gücüyle çalışmaktadır.

Siz de afetler hakkında bilgilenmek istiyorsanız kurumunuza özel programlardan birini seçerek Vakfımızla iş birliği yapabilir; böylelikle afet ve acil durumlara karşı edineceğiniz farkındalığın yanı sıra Vakfımızın çalışmalarına destek de olabilirsiniz.
Sorularınız İçin: [email protected]