Nasıl Kurumsal Destek Olabilirim?

NASIL DESTEK OLABİLİRİM?

KURUMSAL DESTEKLER

AKUT Vakfı olarak afet ve acil durumlarda yaşanabilecek yaralanmaları ve can kayıplarını en aza indirebilmek amacıyla; eğitim, tatbikat, seminer ve benzeri toplum bilinçlendirme çalışmaları yürütüyoruz. Bununla birlikte, sosyal medya ve ulusal medya paylaşımlarımızla halkımıza afetlerden korunma yollarıyla ilgili bilgi ulaştırmaya çabalıyoruz. Afetlerde ihtiyaç listelerini tarayarak bölgelere teknik ekipman ve kişisel koruyucu malzeme desteğinde bulunuyor; afet sonrasında bölgedeki vatandaşlarımıza temel ihtiyaç malzemeleri gönderiyoruz. Yine yerel ölçekli arama-kurtarma ekiplerine ekipman ve malzeme desteğinde bulunuyoruz.

Önlenebilir nedenlerle meydana gelebilecek zarar ve kayıpları engelleme çabamıza destek olmak istiyorsanız çalışmalarımıza pek çok farklı şekilde katkı sunabilirsiniz.

Banka Havalesi:

Sertifikalar ve Davetiyeler: Çalışanlarınızın, iş ortaklarınızın, yakınlarınızın özel günlerini veya kurum içi kutlamalarınızı AKUT Vakfı sertifikaları ile yapabilir; böylelikle AKUT Vakfı’nın çalışmalarına destek olabilirsiniz.

Bilgi almak İçin Tıklayınız.

Sertifikalarınızı isterseniz dijital (e-posta yoluyla) isterseniz basılı olarak kargo aracılığı ile talep edebilirsiniz.

Online/Dijital Sertifika: Bağış tutarı 60 TL’dir. (Yaptığınız bağışın tutarı sertifikada görünmeyecektir. Belirtilen tutar, minimum bağış tutarıdır. Dilerseniz bu tutarın üzerinde de bağış yapabilir yahut 1’den çok belge oluşturabilirsiniz.)

Dikkat: Elektronik sertifikalar bağış yapıldığı anda otomatik olarak alıcı ve bağışçı adreslerine iletilir. E-sertifikanız e-posta adresinin spam, junk, gereksiz kutusuna düşebilir. Lütfen e-posta kutunuzu kontrol ediniz.

Matbu/Basılı Sertifika: Bağış tutarı 120 TL’dir. Bu sertifika yalnızca yurt içine gönderilir. (Yaptığınız bağışın tutarı sertifikada görünmeyecektir. Belirtilen tutar, minimum bağış tutarıdır. Dilerseniz bu tutarın üzerinde de bağış yapabilir yahut 1’den çok belge oluşturabilirsiniz.)

Dikkat: Sertifikanız en geç 7 iş gününde kargoya verilecektir. Kargo ücreti yoktur. Gönderiniz yola çıktığında takip numaranız e-posta adresinize iletilecektir.

Toplu Sertifika/Davetiye Siparişi İçin Bize Ulaşınız: 0212 70 60 112  [email protected]

Sertifika Bağışı İçin Tıklayınız:

Düzenli Bağış:

Ayni Bağış:

Farkındalık Seminerleri: AKUT Vakfı’ndan kurumunuz için “Temel Afet Bilinçlendirme” veya “Deprem Bilinçlendirme” seminerleri talep edebilirsiniz.

Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

Afet ve Acil Durum Kapsamındaki Teknik Eğitimler: AKUT Vakfı’ndan kurumunuz için arama kurtarma ve acil durum yönetim sistemi ana başlıkları altındaki teknik eğitimleri talep edebilirsiniz.

Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

Afet ve Acil Durum Kapsamındaki Tatbikatlar: AKUT Vakfı’ndan kurumunuz için tahliye, yangın, deprem gibi başlıklarda tatbikat talep edebilirsiniz.

Bilgi Almak İçin Tıklayınız.

9.Temel Afet Bilinçlendirme Kitapçığı: AKUT Vakfı’nın uzman eğitmenleri tarafından hazırlanmış ve her yeni bilgi ile güncellenen “Temel Afet Bilinçlendirme” kitapçığımızı kurumunuz için satın alabilirsiniz. Dilerseniz kitapçığımızın kapak, logo ve ön sözünü kurumunuza göre özelleştirebilirsiniz.

Kitapçık Talebiniz İçin: [email protected]

1. Çocuk Tiyatrosu: Afetlere hazırlıklı, bilinçli bireyler yetiştirmek amacıyla, çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdan biri olan “Bilge Kaptan Tek Dürbün” adlı tiyatro oyunumuz, profesyonel tiyatrocu gönüllülerimiz ve öğretmen gönüllülerimiz iş birliği ile ilkokul ve ortaokul seviyelerine göre ayrı ayrı kurgulanmıştır.

Okul Öncesi, ilkokul ve ortaokul seviyelerine göre ayrı ayrı kurgulanan ve oyun ile afeti tek düzlemde buluşturarak korkuyu bilgiye dönüştürmeyi hedefleyen eğlenceli tiyatro oyunumuz; çocuklara etkin katılımı imkânı sunan, deneyimleme ve keşfetme temelli “yaparak-yaşayarak öğrenme” modeli çerçevesinde oluşturulmuştur.

Oyunun minimum süresi 40 dakika olup interaktif bir oyun olduğu için 90 dakikaya kadar uzayabilmektedir. 3 oyuncu tarafından oynanmaktadır. Eğitsel ve interaktif bir oyun olduğu için her oturum maksimum 60 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Projemiz kapsamında, oyunumuz İstanbul’daki birçok ilköğretim okulunda oynanmıştır.