BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

2021 / 2022

2021 yılının temmuz ve ağustos aylarında meydana gelen orman yangınlarında gerçekleştirdiğimiz teknik malzeme sevkiyatına ayni ve nakdi bağışları ile destek veren bağışçılarımızla bir araya gelerek teşekkürlerimizi iletiyoruz.   

2021 yılında ülkemizin farklı noktalarında peş peşe gerçekleşen orman yangınları ve sel akabinde tüm Türkiye omuz omuza vererek yaraları sarmaya çalıştı. Millet olmanın en güzel örneklerine şahit olduğumuz yangın ve sel süresince biz de boş durmadık. Gönlü zengin vatandaşlarımızdan ve kurumlardan gelen bağışları bir araya getirerek ihtiyaç duyulan bölgelere ilettik. Toplam kamyonla gerçekleşen malzeme sevkiyatımız sonrası bireysel bağışçılarımıza teşekkür belgelerimizi ilettik, kurumsal destekçilerimizle bir araya gelerek teşekkür plaketimizi sunduk.

Eczacıbaşı Holding, ISS Tesis Yönetimi, FLO Ayakkabıcılık, Liv Hospital, Atabay İlaç, İstinye Üniversitesi, YDS Yakupoğlu Tekstil, DMB İş Güvenliği, Sevda Aydın Vakfı, Maltepe Belediyesi, Yük Taşıyoruz firması, Begüm SOYDAN ve arkadaşları, Afet Platfomu’ndaki tüm paydaşlarımız ve depomuza sabah akşam malzeme taşıyan değerli vatandaşlarımıza tekrar teşekkürlerimizle…

Birlikte çok daha güçlüyüz!

AKUT Vakfı Kurumsal İletişim