ÇELİK TABANLI BOTLARIMIZI PAYLAŞTIK

2020 / 2021

“Paylaşmak güzeldir” dedik, arama kurtarma gönüllüleri başta olmak üzere pek çok ekibe çelik tabanlı bot yolladık!

Bağışçılarımızdan YDS’nin gönüllülerimizle ve diğer STK’lara üye arama-kurtarma gönüllüleri ile paylaşmamız için Vakfımıza bağışladığı 420 çift S3 özellikli iş botunu onlarca ekiple paylaştık. Kişisel koruyucu ekipman kullanımının hayati önem arz ettiği arama-kurtarma gibi teknik işlerde kullanılması elzem olan bu botlarla ekip arkadaşlarımız çok daha güvende.

MAR-SAR, NESAR, DAK-SAR, 911, YAR-KUR, İZMAD, ÇAZDER, SIEMENS SAR, BUSAR, SAKE, Tuzla İtfaiyesi, Maltepe Belediyesi, Kartal İtfaiyesi, Şişli Belediyesi, Kartal Belediyesi gibi birçok kuruma bot gönderdik. Birlikte çok daha güçlüyüz!

Teşekkürler YDS!