“DEPREM GERÇEĞİ” PANELİNE KATILDIK

“DEPREM GERÇEĞİ” PANELİNE KATILDIK

2017 / Ağustos

AKUT Vakfı, ülke genelinde her yıl düzenlenen anma etkinliklerinde yer almaya, acı ve çok önemli bir Türkiye gerçeği olan, depremle yaşama konusunu ülkenin gündeminde tutmaya ve unutulmamasını sağlamaya yönelik çalışmalara destek veriyor.

AKUT Vakfı Başkanı Nasuh MAHRUKİ; Karabağlar Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından 16 Ağustos 2017 günü, 14:00-16:00 saatleri arasında, Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan İZMİR ve DEPREM GERÇEĞİ paneline konuşmacı olarak katılıyor.

Saat 14:00’da açılış konuşması ile başlayacak olan panelde, AKUT Vakfı Başkanı Nasuh MAHRUKİ, %93’ü deprem kuşağında yer alan ülkemizde sivil yapılanmanın önemini ve afetlere karşı alınması gereken önlemlerin önemini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirecek.

İnşaat Yüksek Mühendisi Atakan Özmen ve Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla ULUĞ’un da konuşmacı olacağı panelin kolaylaştırıcılığını İnşaat Mühendisi Abdullah İNCİR yapacak.

Tüm vatandaşlarımızın davetli olduğu panelin akabinde, 17 Ağustos günü, 14:00-20:00 saatleri arasında, Üçyol Uğur Mumcu Parkı’nda deprem bilinçlendirme stantları kurulacak.

Karabağlar Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, İBB İtfaiye Daire Başkanlığı, AFAD ve AKUT Vakfı’nın afetlerde gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatacakları, afetlere karşı bilinçlendirme çalışmaları gün bitimine dek vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacak.

 

AKUT Vakfı Kurumsal İletişim