İYİ Kİ DOĞDUN MÜGE ANLI!

İYİ Kİ DOĞDUN MÜGE ANLI!

2021 / Aralık

“Bir televizyon programından çok daha fazlası” dedik, Sevgili Dostumuz Müge ANLI’ya doğum gününde ihtiyaç sahipleriyle paylaşması için 100 çift ayakkabı gönderdik!

15 yılı aşkın süredir ekranlarda kayıp arayan ve cinayetleri aydınlatmaya çalışan araştırmacı gazeteci Müge ANLI; özellikle çocukların, engelli bireylerin ve kadınların üstün yararını gözeten pek çok sosyal sorumluluk projesi ile yayın akışının çok daha ötesine geçiyor. Adeta bir sivil toplum kuruluşu gibi pek çok sosyal sorumluluk çalışması geliştiren Müge ANLI; engelli bireylerin kaybını önlemek için hayata geçirdiği “Sevgi İzi” projesi, Kızılay ile birlikte kurduğu “Müge ANLI ve Dostları Aşevi Filosu”, evcil hayvanların kaybını önlemek için hayata geçirdiği “Pati Buldular” projesi gibi birbirinden kıymetli sosyal sorumluluk çalışmalarının yanı sıra engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye, köy okullarına eğitim setleri gibi gönderilerle hem ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaşıyor hem de ekranlarda yardımlaşmanın önemine dikkat çekiyor.

Bağışçılarımızdan FLO’nun ihtiyaç sahiplerine iletmemiz için gönderdiği spor ayakkabılardan 100 adedini sevgili Müge ANLI’ya doğum günü hediyesi olarak ileterek onun yardım zincirinde bir halka da biz olalım istedik. İyi ki doğdun Müge ANLI!

Teşekkürler FLO!


AKUT Vakfı Kurumsal İletişim

AKUT Vakfı Kurumsal İletişim