MALTEPE BELEDİYESİNE KOCAMAN TEŞEKKÜRLER

2021

AKUT Vakfı Başkanı Nasuh MAHRUKİ ve proje ekibimizle birlikte, Maltepe Belediye Başkanımız Ali KILIÇ’a teşekkür ziyaretine gittik.

2021 yazında Akdeniz ve Ege bölgelerinde meydana gelen orman yangınları boyunca bölgedeki arama-kurtarma ekiplerine lojistik destek vermek üzere aralıksız şekilde sürdürdüğümüz malzeme sevkiyatımıza verdikleri ulaşım desteğinden ötürü Maltepe Belediyesine teşekkür ettik. Bu destekle birlikte bölgeye toplam 11 kamyon malzeme göndererek özellikle teknik malzemeler ve kişisel koruyucu donanımlarla görevlilerimizin ve gönüllülerimizin yangın mücadelesine değerli katkılar sunabildik.

Maltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Orhan Akbaba’ya da ayrıca teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Teşekkürler Maltepe Belediyesi!